facebook  twitter 32

for English, please follow us on Etsy

Bine ai venit vizitator, click aici pentru logare sau poti crea un cont nou

Livrare, plata si retur

Livrarea si politica de transport

DSTArt.ro ofera livrare gratuita numai pe teritoriul Romaniei, pentru comenzile cu plata efectuata in cont bancar DST ARTLAB SRL-D.

Pentru restul comenzilor, costul de transport este de circa 15 de lei in reteaua de acoperire standard a firmei de curierat, platibil la livrare.

Expediem cu un curier rapid (numai pentru Romania).

Articolele sunt livrate in colete de dimensiune 45X37X11cm.

Articolele, in general, nu sunt disponibile pe stoc, acestea sunt facute la comanda, in mod individual pentru fiecare dintre clientii nostri on-line. De aceea, este nevoie de minim 7 - 15 de zile calendaristice pentru a le crea in atelierul nostru.

Va rugam sa adaugati 1-3 zile pentru expediere, de la plasarea ferma a comenzii, si estimati data de expediere in conformitate cu aceste informatii.

In cazul in care doriti sa primiti mostre de piele/ tesaturi in culori diferite, va rugam sa mentionati in casuta de observatie ce mostre doriti sa primiti.

Returul:
 
Puteti returna marfa pe care ati primit-o, fara a indica vreun motiv, in termen de 14 zile, cu toate accesoriile si etichetele si fara nici o urma de folosire, deteriorare sau uzura. Limita de timp incepe sa curga la o zi dupa ziua in care ati primit marfa. Returul va fi acceptat spre examinare numai atunci cand produsele vor fi primite in limita de timp data, ceea ce inseamna ca trebuie sa-l expedieati in timp util.
Costul si riscul de returnare vor fi in seama Dvs.. Adresa de retur este Str Popasului 78, bl C, ap 14, Voluntari, Ilfov.
Returnarea produselor se realizeaza prin curier rapid, la adresa comunicata de noi in momentul anuntarii intentiei de retur. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa decat cea specificata de noi.
 
Articolele create pe masura Dvs.(CUSTOM) pot fi returnate, dar va garantam ca va vor place si se vor potrivi perfect! Costul suplimentar de 150 de RON, perceput pentru acest serviciu, nu va fi returnat.
 
Rambursarea contravalorii Produsului se va face in cel mult 30 zile de la primirea Produsului returnat.
 
Produsele oferite sub DSTArt.ro sunt prezentate pe site in formatul de fotografii digitale. Diferentele minore ale fotografiilor fata de realitate nu constituie un defect al marfii comandate.
 DSTArt.ro are dreptul de a efectua livrari partiale.
 
Putem schimba produsul cumparat cu unul similar- alta marime.
Returnati produsul si apoi re-initia procesul de achizitie pentru o alta marime.

Abonare Newsletter