facebook  twitter 32

for English, please follow us on Etsy

Bine ai venit vizitator, click aici pentru logare sau poti crea un cont nou

Cand sunteti deja inregistrat, va rugam sa va logati direct aici

Livreaza la
Numai in cazul in care adresa de livrare este diferita de adresa de facturare, < br /> faceti clic pe »Adaugare/Editare adresa de livrare" butonul de mai jos
Adaugare/Editare adresa de livrare
Nume SKU Pret: Cantitate / Actualizare Reducere Total
 
Rezultatul preturilor produsului
Nici un mod de livrare selectat
Finalizare comanda pas 2

Va rugam sa selectati o metoda de livrare


 
Total:
0 lei
Note și insemnari suplimentare

Termeni si conditii

1. Definitii si termeni

Cumparator - persoana fizica sau juridica care efectueaza o comanda si achizitioneaza Produse.

Comanda - document electronic prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora.

Produse - orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.

Cont - sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul acestuia in site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Produse, etc.).

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele, iar Cumparatorul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

2. Generalitati

DSTArt.ro - proprietatea DST ARTLAB SRL-D, Managing Director Simona Blidaru, Telefon: + 40 730 444 478, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., administreaza un magazin on-line la adresa de internet www.dstart.ro (denumit in continuare" site-ul"). Toate comenzile plasate de catre dumneavoastra prin intermediul site-ului, livrarile si serviciile noastre sunt supuse exclusiv urmatorilor termeni si conditii generale, in versiunea care este valabila la momentul comenzii. Noi nu acceptam termenii si conditiile conflictuale ale clientului, cu exceptia cazului in care am fost de acord, cu valabilitatea lor, in scris.

In calitate de utilizator aveti dreptul limitat de a accesa si utiliza pe proprie raspundere, in interes personal si necomercial continutul acetui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea in alte lucrari a continutului acestui site sunt interzise.

3. Relatia contractuala

Contractul dintre Dvs. si DSTArt.ro intra in vigoare cand vom trimite marfa comandata catre Dvs.. Prin trimiterea formularului de comanda furnizat pe site-ul nostru, ne faceti o cerere ferma pentru a intra intr-o relatie contractuala. Pentru a finaliza comanda, prin introducerea tuturor informatiilor pe parcursul procesului de comanda si trimiterea formularului, faceti clic pe butonul "Trimite comanda".

DSArt.ro are dreptul de a respinge comenzile, fara sa indice vreun motiv, in special, in cazul in care exista o suspiciune intemeiata ca marfurile cumparate prin internet nu vor fi achitate.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pentru produse a caror detalii (descriere, imagine, pret, stoc) au fost introduse eronat.

Va rugam sa retineti ca produsele prezentate pe site-ul DSTArt.ro este posibil sa nu fie disponibile la momentul vizitei Dvs. pe site sau ca preturile respective pot fi modificate.

4. Comanda

Cumparatorul poate comanda pe site-ul nostru selectand produsul pe care il doreste si adaugandu-l in "Cosul de cumparaturi" printr-un click pe butonul "Adauga in cos".

In cazul in care doriti sa se faca factura pe firma selectati optiunea, inainte de introducerea datelor. Se vor introduce datele firmei ( adresa sediului social ) si adresa de livrare, daca aceasta difera de cea a sediului social. Dupa finalizarea intoducerii datelor de identificare selectati "Confirma comanda".

Inainte de validarea finala a Comenzii, Cumparatorul trebuie sa creeze un "Cont" prin completarea informatiilor solicitate.

Dupa finalizarea Comenzii, Cumparatorul va primi un email de confirmare.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul se declara de acord ca un reprezentant al echipei DSTArt.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

Cum gasesc marimea potrivita?

Dimensionarea poate varia in functie de proiectant. Noi folosim dimensionarea standard franceza, ce are echivalenta la nivel international.

Va rugam saverificati sectiunea "Cum masor" pentru fiecare produs in parte, sisa alegeti masura potrivita.

DSTArt CUSTOM a fost creat special pentru tine, pentru a primi produsele perfect montate pe corpul tau.

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati masuratorile (in centimetri). Sunt necesare urmatoarele: inaltimea corpului (ex.170cm), circumferinta talie (ex.65cm), lungime produs finit (ex. rochie midi approx. 65cm de la talie in jos; rochie lunga lungime cca 115 cm de la linia taliei in jos), circumferinta sold (ex.95cm), inaltimea tocului (ex.13cm), etc.

Putem crea numai tinute cu masuratori intre 34-44.

Costul acestui serviciu este de 150 RON iar produsele se platesc 100% in avans, la plasarea comenzii. In caz de retur acest cost nu v-a fi returnat.

5. Responsabilitati privind produsele

S.C. DST ARTLAB SRL-D nu garanteaza disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate pe site-ul DSTArt.ro.

Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice Cumparator, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate, este valoarea sumei incasate de firma noastra de la respectivul Cumparator.

6. Pret-Facturare-Plata

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta o data cu livrarea Produselor.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Pretul final platit de Cumparator este format din pretul produsului, fara TVA (20%) + cheltuielile de expeditie. Plata comenzii se va efectua la livrare, prin intermediul curierului sau transfer in contul DST ARTLAB SRL-D, deschid la Banca Transilvania, IBAN RO 31 BTRLRONCRT 0337905001.

7.Livrarea si politica de transport

DSTArt.ro ofera livrare gratuita numai pe teritoriul Romaniei, pentru comenzile cu plata efectuata in cont bancar DST ARTLAB SRL-D, Banca Transilvania, IBAN RO 31 BTRLRONCRT 0337905001

Pentru restul comenzilor, costul de transport este de cca 15 de lei in reteaua de acoperire standard a firmei de curierat, platibil la livrare.

Expediem cu un curier rapid (numai pentru Romania).

Articolele sunt livrate in colete de dimensiune 45X37X11cm.

Articolele, in general, nu sunt disponibile pe stoc, acestea sunt facute la comanda, in mod individual pentru fiecare dintre clientii nostri on-line. De aceea, este nevoie de minim 7 - 15 de zile calendaristice pentru a le crea in atelierul nostru.

Va rugam sa adaugati 1-3 zile pentru expediere, de la plasarea ferma a comenzii, si estimati data de expediere in conformitate cu aceste informatii.

In cazul in care doriti sa primiti mostre de piele/ tesaturi in culori diferite, va rugam sa ne trimiteti o plata in cont, in favoarea DST ARTLAB SRL-D, deschis la Banca Transilvania, RO 31 BTRLRONCRT 0337905001. Va rugam sa mentionati in casuta de observatie ce mostre doriti sa primiti.

8. Returul

Puteti returna marfa pe care ati primit-o, fara a indica vreun motiv, in termen de 14 zile, cu toate accesoriile si etichetele si fara nici o urma de folosire, deteriorare sau uzura. Limita de timp incepe sa curga la o zi dupa ziua in care ati primit marfa. Returul va fi acceptat spre examinare numai atunci cand produsele vor fi primite in limita de timp data, ceea ce inseamna ca trebuie sa-l expedieati in timp util.

Ne rezervam dreptul de a retine un cost de 100 RON din valoarea produsului returnat ca si costuri administrative. Costul si riscul de returnare vor fi in seama Dvs.. Adresa de retur este Str Popasului 78, bl C, ap 14, Voluntari, Ilfov.

Returnarea produselor se realizeaza prin curier rapid, la adresa comunicata de noi in momentul anuntarii intentiei de retur. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa decat cea specificata de noi.

Articolele create pe masura Dvs.(CUSTOM) pot fi returnate, dar va garantam ca va vor place si se vor potrivi perfect! Costul suplimentar de 150 de ron, perceput pentru acest serviciu, nu v-a fi returnat.

Rambursarea contravalorii Produsului se va face in cel mult 30 zile de la primirea Produsului returnat.

Daca aveti intrebari referitoare la dreptul de a returna marfa, va rugam sa ne contactati la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Produsele oferite sub DSTArt.ro sunt prezentate pe site in formatul de fotografii digitale. Diferentele minore ale fotografiilor fata de realitate nu constituie un defect al marfii comandate.

DSTArt.ro are dreptul de a efectua livrari partiale.

Putem schimba produsul cumparat cu unul similar- alta marime.

Returnati produsul si apoi re-initializati procesul de achizitie pentru o alta marime.

9. Dispute, reclamatii si litigii

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre DSTArt.ro si cumparator, va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul SC DST ARTLAB SRL-D.

Abonare Newsletter